Välkommen till

      Familjen Silverklang

      

                                                                      

 

 

Vår familj                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hem

Hitta tillbaka till vår förstasida.

 

 

 

 

Vårt bröllop

Här kan ni läsa om hur det gick till när vi till slut blev ett gift par.

.

 

 

Direkt till vår blogg

Vår blogg  innehåller information om sådant som händer i våra liv.

Kontakta oss för lösenord!

 

.

 

 

 

 

En liten familj - fyra stora personligheter

 

1995 gick startskottet för vår familj då vi träffades i Eskilstuna. Mycket har hänt på vägen, men på något sätt har vi hela tiden hållit ihop. 1997 förlovade vi oss. 2004 föddes Annabelle och knappt två år senare Elliot. Våren 2008 gjorde vi äntligen slag i saken och gifte oss.

 

Vi har alla olika intressen, erfarenheter och personligheter. Vår förhoppning är att barnen skall behålla den sprudlande livsglädje och nyfikenhet de har idag, ta efter våra goda sidor och utveckla sina personligheter med positiva och lärorika erfarenheter.

 

Här ger vi en mycket kort beskrivning av vilka vi är.

 

 

 

 

Daniel

 

Snart 40-årig arbetsnarkoman som gör sitt bästa för att hinna med att vara en bra pappa och make. Har examen i både Industriell Ekonomi och  Affärsrätt från LiTH/Linköpings Universitet, men minns helst halvåret som spenderades vid Queensland University of Technology i Australien 1999. På senare år har även examen Executive Master of Business Administration vid Lunds Universitet lagts till handlingarna.

 

Föredrar sommaren framför vintern, eftersom mc-körning och golf är ett par intressen. På hösten tar jakten vid och helgerna spenderas istället i naturen. Gillar annars riktigt tråkiga saker (enligt Tina) som ekonominyheter, aktie- och fondhandel, teknik och datorer, men tvekar heller inte att ta på dykartuberna på semestern eller glida nerför en skidbacke med pudersnö på snowboard. 

 

 

 

 

Tina

 

Drygt 35 år, men ser ut som 18 (enligt kassörskorna på Systembolaget). Har en lärarutbildning (åk 4-9 Sv/En) från Linköpings Universitet, men är numera egen företagare genom  bolaget Unik Dekor som säljer väggtext och väggdekor i massor.

 

Tina är en chokladälskande viktväktare som gillar att "pyssla" när hon får några minuter över. Med hjälp av scrapping och en rejäl uppsättning Quick-kutz får konstnärssjälen härja fritt.  Lite otippat glider hon numera också fram på sin mc så snart vädret tillåter. Hon beskrivs nog annars bäst som en hängiven mamma och maka som på ett fantastiskt sätt får sin omgivning att må bra.

 

 

 

 

Annabelle

 

Åtta år gammal bestämd ung dam som "kan själv". Vet vad hon vill i skolan och ägnar fritiden åt simning och handboll. Kanske är det landslaget nästa?

 

Älskar att baka kakor, dansa, leka, simma, gympa, se på tecknad film, cykla, åka rutchkana, hoppa i vattenpölar samt busa med lillebror och pappa.

 

Har odiskutabelt familjens bästa minne, starkaste vilja och mest rosa kläder.

 

 

 

 

Elliot

                               

Sex år gammal och familjens solstråle och glädjespridare.  Busar på förskolan varje dag och ägnar resten av tiden till att träna simning, tennis eller bara mysa framför tv:n.

 

Älskar att springa, bygga lego, dansa, busa och leka med Annabelles leksaker. Blir som förhäxad av tecknad film och har t.o.m. börjat anta utseende efter sin favoritkaraktär i Disneyfilmen  "Bilar" - Bärgarn.

 

Elliot vinner varje dag familjen pris för bästa humör och roligaste upptåg.

 

 

 

Bärgarn ur Disney´s "Bilar"