Välkommen till

      Familjen Silverklang

      

                                                                      

 

 

Vårt bröllop                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

Hem

Hitta tillbaka till vår förstasida.

 

 

 

 

Vår familj

Lite mer information om de olika medlemmarna i vår familj.

.

 

 

Länk till vår blogg

Vår blogg  innehåller information om sådant som händer i våra liv.

Kontakta oss för lösenord!

 

.

 

 

 

 

Efter tio års förlovning gjorde vi slag i saken och gifte oss. Bröllopet ägde rum i Brunnby kyrka utanför Höganäs den 12/4-2008.

 

Efter ett helt års planerande av både stort och smått var det så dags för vårt bröllop. Kyrkan var bokad, gästerna inbjudna, festlokalen dukad och baren överfylld av allehanda drycker.

 

Det blev en fantastisk dag från start till slut som vi alltid kommer att minnas!

 

I ett försök att fånga dagens händelser har vi samlat några bilder från den här på sidan.  Upplösningen på bilderna är låg, men om ni önskar en viss bild i bättre kvalitet meddelar ni oss så kan vi kanske skicka över den. Vi tackar Roger för de vackra bilderna han tog av allt som hände under dagen!

 

 

 

 

 

Förberedelser

 

Förberedelserna på själva bröllopsdagen gjordes på skilda håll. Barnen hade vi lyckats lämna till släktingar  dagen innan, så när morgonen kom kunde vi bara koncentrera oss på att ordna de sista detaljerna i lugn och ro. Daniel tvättade bilen och hämtade brudbuketten, medan Tina spenderade tiden med att bli sminkad, friserad och påklädd.

 

 

            

 

 

                      

 

 

 

 

 

Porträtt

 

Våra porträttbilder tog vi utanför Krapperups slott, ett par minuter ifrån kyrkan där vi vigdes. Tiden var knapp, men vi hann!

 

 

                 

 

 

              

 

 

 

 

 

Vigsel

                               

Vigseln startade klockan 14.00 i Brunnby kyrka och allt gick enligt planerna. Trots nervositet och de flesta känslorna utanpå kroppen lyckades vi båda säga "ja" på rätt ställen.

 

Denice var tärna och Lava var tillsammans med Annabelle brudnäbb.

 

 

       

 

 

             

 

 

             

 

 

 

 

 

Bröllopsfest

 

Efter vigseln och kramkalas på kyrktrappan bar det av till Möllegrändens Festvåning i centrala Helsingborg för bröllopsskål och middag.

 

Efter middagen startade musiken och dansgolvet fylldes av partysugna gäster. De som inte dansade samlades i baren för något stärkande, vilket snart kom till nytta eftersom karaoken startade någon timme senare. Den krävde en hel del mod, men närmare hälften av gästerna tog ton och när "skönsången" senare ersattes av chokladfontän, frukt och återupptagen dans hade festen tagit rejäl fart!

 

Festen fortsatte till efter midnatt, men då hade vi redan dragit oss undan för att spendera natten i Bernadotte-sviten på Elite Hotell Mollberg.

 

 

          

 

 

        

 

 

 

 

 

Dagen efter...

 

Efter en sådan fest kan man ju lätt tro att dagen efter ska bli lite seg, men inte i det här fallet. Många av våra gäster hade åkt långt för att vara med på vår dag och för att få lite mer tid med var och en hade vi ordnat med "Champagne-brunch" på Aurora. Vi spenderade några timmar med att äta gott och njuta av både sällskap och utsikt medans vi turade över sundet.

 

När de sista gästerna mätta och belåtna lämnat färjan hoppade vi själva av på danska sidan och fortsatte mot Köpenhamn, där vi spenderade några sköna dagar.